flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд сприяє мировому врегулюванню справ

29 липня 2020, 14:55

    Ухвалою Господарського суду Львівської області від 28. 07. 2020 року задоволено клопотання позивача про закриття провадження у справі № 914/934/20 у зв’язку з відмовою Громадської спілки «Українська ліга авторських прав та суміжних прав» від позову.

    Нагадаємо, що у провадженні Господарського суду Львівської області перебувала справа за позовом Громадської спілки «Українська ліга авторських та суміжних прав» до ТзОВ «Готель «Львів» про відшкодування збитків завданих в результаті порушення зобов’язання в сфері суміжних прав.

    Позовні вимоги обґрунтовувалися тим, що ТзОВ «Готель «Львів» у своїй господарській діяльності використовував музичні твори без укладання договору про використання об’єктів суміжних прав.

    Оскільки, суд сприяє мировому врегулюванню спору на будь-якій стадії судового процесу, сторони під час розгляду справи в суді, врегулювали використання об’єктів правового захисту у встановленому законом порядку. Це стало підставою для відмови громадської спілки від позову та закриття провадження у цій справі.