flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Львівської області завершив розгляд справи щодо земельної ділянки на проспекті Чорновола 45-Б у м. Львові

13 грудня 2017, 17:43

Пост-реліз по справі №914/1964/17, що викликала суспільний резонанс

 

       13.12.2017 року Господарським судом Львівської області завершено розгляд справи за позовом  Об’єднання Комітетів для Євреїв Колишнього Радянського Союзу та Представництва Американського Об’єднання  Комітетів для Євреїв Бувшого Радянського Союзу до Львівської міської ради і ТзОВ «АПБ - ЦЕГЛА». Господарський суд Львівської області у зв’язку з неподанням доказів наявності поховань на земельній ділянці, що знаходяться за адресою пр-т Чорновола 45-Б у Львові, визнав необґрунтованими доводи  Об’єднання Комітетів для Євреїв Колишнього Радянського Союзу та Представництва Американського Об’єднання  Комітетів для Євреїв Бувшого Радянського Союзу стосовно порушення їх прав Львівською міською радою при винесенні ухвали № 2570 від 29. 09. 2005 року про продаж земельних ділянок шляхом аукціону.

         Розгляд справи не пройшов без участі громадських активістів. Втім, розгляд справи відбувся спокійно та без жодних конфліктів.

Прес-служба Господарського суду Львівської області