flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Збройних Сил України!

06 грудня 2019, 10:10

    Шановні військовослужбовці, 

    працівники Збройних Сил України!

      Дорогі ветерани!

 

    6 грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які поклали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Саме у цей, складний для нашої країни час, ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії.

       День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

    Дякуємо матерям, які виховали синів, котрі сміло вдягнули військову форму, обрали професію захисника та в умовах ґібридної війни на передовій боронять нашу Землю!

      Шановні військові, сердечно вітаємо Вас зі святом, бажаємо не втрачати віри, завжди пам’ятати, що вдома на Вас чекають рідні та близькі люди, які щодня підносять до Бога свої молитви за Вас!

    Бажаємо Вам та Вашим родинам добробуту, збереження військових традицій, нових перемог, очікуваних сподівань, звершень у благородній справі служіння Батьківщині.

 

З повагою

 

голова Господарського суду

Львівської області                                                     М. Юркевич