flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась конференція «Актуальні питання імплементації Кодексу України з процедур банкрутства»

18 червня 2019, 16:16

    14 червня 2019 року заступник голови Господарського суду Львівської області Василь Артимович взяв участь у конференції «Актуальні питання імплементації Кодексу України з процедур банкрутства». Захід організовано Південно-західним апеляційним господарським судом спільно з Асоціацією суддів господарських судів України та Проектом ЄС «Право-Justice», за інформаційної підтримки Асоціації правників України.

     Участь у конференції взяли: судді господарської юрисдикції, Верховного суду, апеляційної та першої інстанцій, науковці, адвокати, арбітражні керуючі, а також представники різних суб'єктів господарювання.

      Під час заходу, учасники обговорили моменти практичного правозастосування норм нового Кодексу в широкому професійному колі, а також напрацювали єдину практику застосування.

      Результатом спільної роботи та роботи Асоціації суддів господарських судів України стало формування пропозицій щодо вирішення проблемних питань, впровадження та алгоритму процесуального переходу за новелами Кодексу України з процедур банкрутства.