flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Господарських судів України!

04 червня 2019, 09:28

Шановні колеги –судді, судді у відставці та працівники апарату суду!

 

       Прийміть найщиріші вітання з нагоди 28-ї річниці з Дня утворення системи господарських судів України. Господарські суди України, на етапі судової реформи, витримали перевірку часом і довели свою спроможність забезпечувати захист прав суб’єктів господарювання.

    Успішне, злагоджене функціонування господарських судів є сьогодні  гідним результатом цілеспрямованих реформ, напруженої і самовідданої праці кращих вітчизняних юристів — ентузіастів своєї благородної справи. Завдяки професіоналізму суддів та працівників апаратів господарських судів України громадяни отримали надійний механізм захисту своїх прав та інтересів, зросла їх довіра до судової системи.

    Нехай Ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян, а відданість улюбленій справі, порядність та людяність завжди залишатимуться вірними супутниками у роботі та житті.

    Щиро зичу Вам плідної роботи, успіхів у зміцненні законності та забезпечені верховенства права, міцного здоров'я, особистого щастя, родинного добробуту, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній діяльності задля процвітання України!

 

 

З повагою.

Голова Господарського суду

Львівської області                                                                 М.  Юркевич