flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Христос Воскрес!

26 квітня 2019, 09:57

       У цей весняний день, ми відчуваємо свою причетність до великої таємниці вічного життя, що ми не є самотніми на цьому світі, бо з нами – Господь.

        Великодні свята – це найкращий час для переосмислення, прощення, порозуміння. Переконаний – ніщо не може будуватися на насильстві, неправді, заздрощах, лукавстві, приниженні одних людей іншими. Ми маємо повернути в наше життя гідність, братерство, а головне – повагу один до одного. Це буде кращим свідченням нашої відданості заповідям Спасителя, нашої віри в неминучу перемогу добра над злом. Давайте забудемо сьогодні всі непорозуміння та чвари, все темне та зле, щоб завтра почати новий день зі світлим серцем і чистим сумлінням. Великодні свята – це і найкращий час підтримати знедолених, подарувати їм нашу увагу, милосердя та християнську любов – не забуваймо про це.  

        Хай поблагословить Вас Воскреслий Господь своїми великими і багатими милостями за Вашу плідну, жертовну працю з людьми і для людей, а Великодні Дзвони пробудять у Ваших серцях бажання будувати, берегти і творити одухотворене суспільство національної гідності, свободи, правди, і добра для громадян України та визнання світом. У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб Ваше життя було чистим, як Святий Благодатний вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка.

  Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

З повагою.

Голова Господарського суду

Львівської області                                                                 Михайло Юркевич