flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочистість з нагоди професійного свята

14 грудня 2018, 14:45

        З нагоди професійного свята − Дня працівника суду, 14 грудня, в Господарському суді Львівської області відбулась урочиста академія. Святковий захід голова суду Михайло Юркевич розпочав з вітання нового керівника апарату Господарського суду Львівської області Мирослави Фарини.

      У своєму виступі Михайло Юркевич наголосив, що високі суспільні очікування щодо остаточного утвердження верховенства права мають стати для кожного тим моральним дороговказом, який наближатиме вітчизняне судочинство до європейського рівня і стандартів.  

     Пролунали щирі вітання та побажання міцного здоров’я та злагоди, теплі слова вдячності за віддану працю задля зміцнення та розбудови нашої держави. На завершення голова суду вручив грамоти та подяки з нагоди професійного свята, за сумлінну працю, високий професіоналізм, творчий підхід до виконання службових завдань від Ради суддів України, з Територіального управління державної судової адміністрації України у Львівській області, від Західного апеляційного господарського суду та від Господарського суду Львівської області.