flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершилась підготовка помічників суддів

20 квітня 2018, 16:16

        16–20 квітня 2018 року відбувалась підготовка помічників суддів окружних та апеляційних судів, яку провело регіональне відділення Національної школи суддів України у приміщенні Господарського суду Львівської області.

        Вітальним словом навчання розпочав голова Господарського суду Львівської області Михайло Юркевич. У своєму виступі він наголосив на важливості проведення такої підготовки та побажав усім слухачам плідного навчання.

         Для проведення підготовки викладачами запрошено: суддю Львівського окружного адміністративного суду Роксолану Качур, суддю Буського районного суду Львівської області Ганну Шендрікову, суддю Сихівського районного суду м. Львова Назарія Дулебко, суддю Львівського окружного адміністративного суду Ростислава Москаля, суддю Рівненського районного суду Рівненської області Христину Гладишеву, суддю Івано- Франківського міського суду Івано- Франківської області Романа Хоростіля.  

      Помічники суддів прослухали лекцію про культуру мовлення у професійній діяльності, про труднощі українського правопису при складанні проектів судових рішень, про фактори впливу на авторитет суду, дізнались про взаємодію суду і ЗМІ в кризових ситуаціях та комунікативно-психологічні особливості взаємодії суддів із людьми з інвалідністю. Велику увагу було зосереджено на культуру мовлення та мовленнєвий етикет державного службовця. Слухачі мали змогу вдосконалити свої вміння з правопису при складанні проектів судових рішень.

    Після завершення навчання всі учасники отримали сертифікати.