flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар на тему: «Реалізація права на ефективний засіб правового захисту у світлі змін до Кодексу адміністративного судочинства України»

19 квітня 2018, 09:00

          18 – 19 квітня 2018 року в приміщенні конференційної зали Господарського суду Львівської області проходитиме семінар на тему: «Реалізація права на ефективний засіб правового захисту у світлі змін до Кодексу адміністративного судочинства України» для суддів окружних адміністративних судів. Захід організовано Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

           Вітальним словом семінар розпочав голова Господарського суду Львівської області Михайло Юркевич. У своєму виступі він наголосив на важливості проведення такого заходу та побажав усім учасникам плідного навчання. Протягом усього часу проведення семінару задіяні такі викладачі: Любов Гончар, суддя Вищого адміністративного суду України, Андрій Жук, суддя Тернопільського окружного адміністративного суду, Роксолана Качур, суддя Львівського окружного адміністративного суду, Сергій Уханенко, суддя Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду. Учасники семінару розглянуть питання розширення способів судового захисту та засобів доказування в адміністративному процесі, строки вчинення процесуальних дій та порядок їх обчислення, форми проваджень, звернуть увагу на впровадження «Електронного суду». Протягом другого дня слухачам будуть запропоновані практичні завдання та робота в малих групах.

        Після підведення підсумків всі учасники отримають сертифікати.