flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась підготовка керівників та заступників керівників апаратів місцевих та апеляційних судів

19 лютого 2018, 11:46

      12–16 лютого 2018 року місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України провело підготовку керівників та заступників керівників апаратів судів. Участь у заході взяв керівник апарату Господарського суду Львівської області Юрій Качур.

           Для проведення підготовки викладачами запрошено суддів  Інну Плахтій, Роксолану Качур, Анну Шендрікову, Ірину Волоско, Христину Гладишеву, керівника апарату Апеляційного суду Волинської області Оксану Підгайну, начальника та заступника начальника територіального управління Державної судової адміністрації України у Львівській області Віктора Дейнеку і Марію Коник, співробітників територіального управління Державної судової адміністрації України у Львівській області – начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності Наталію Крушельницьку і головного спеціаліста сектору організаційного забезпечення діяльності та судової статистики Андрія Бадзяна, психологів  Олену Кальбус, Ольгу Уралову, фахівця з комунікацій Ольгу Давид, доцента кафедри давньої історії України та архівознавства історичного факультету Львівського національного університету ім. І. Франка Степана Білостоцького.

      Під час підготовки керівники та заступники керівників апаратів судів розглянули питання щодо антикорупційного законодавства, поняття конфлікту інтересів та запобігання їм в світлі Бангалорських принципів поведінки суддів та Кодексу суддівської етики, звернули увагу на поняття «лідерство та особистісна ефективність», навчились розвивати стресостійкість.  На інтерактивних лекціях слухачі дізнались про використання технічних засобів у роботі суду та про фіксування судового процесу.

     Учасники виконали практичні завдання, обговорили та змоделювали проблематику кризових ситуацій у судах. За результатами навчання слухачі отримали сертифікати.