flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулись збори суддів

22 січня 2018, 16:05

        22 січня відбулись збори суддів Господарського суду Львівської області. Голова суду – Михайло Юркевич доповів про результати роботи суду в 2017 році, а саме про судову статистику та якість роботи суду. Голова суду зазначив, що: «в Господарському суді Львівської області активно проводилась робота по виконанню завдань, що викладені у Постановах Пленуму Вищого господарського суду України.  Так, Господарським судом Львівської області систематично проводились збори суддів, наради суддів та наради працівників апарату суду, на яких обговорювались питання пов’язані із станом здійснення правосуддя, питання щодо внутрішньої діяльності суду чи роботи конкретних суддів або працівників апарату суду». У своїй доповіді Михайло Юркевич зосередив увагу на питаннях контролю за дотриманням строків розгляду справ. В суді вівся чіткий облік надісланих справ до апеляційної і касаційної інстанцій та контролювались встановлені строки надсилання. Голова суду, під час звіту, звернув увагу на те, що з метою створення позитивного іміджу судової системи в суспільстві, Господарський суд Львівської області вживає активні заходи, спрямовані на забезпечення інформаційної відкритості шляхом висвітлення діяльності суду на офіційному веб-сайті, участі в семінарах, конференціях, круглих столах, тощо.

           Керівник апарату суду – Юрій Качур  звітував про виконану роботу в 2017 році. Він доповів про роботу апарату, про наповнення штату та про виконання плану по судовому збору. Юрій Качур зосередив увагу на матеріально-технічних питаннях та фінансово-економічній діяльності суду.

           Згідно порядку денного було затверджено план роботи Господарського суду Львівської області та плани роботи колегій суддів на 2018 рік.  Під час зборів судді проголосували за внесення змін до Засад використання автоматизованої системи документообігу суду.