flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Господарського суду Львівської області взяли участь у тренінгу

23 червня 2017, 10:10

     12 – 16 червня 2017 року у Львові пройшла підготовка суддів окружних адміністративних судів Вінницької, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської та Хмельницької областей. Захід був організований регіональним відділенням Національної школи суддів України на тему: «Зовнішня саморегуляція та правомірний вплив, як спосіб психологічної адаптації судді». До участі у підготовці та проведенні тренінгів були запрошені судді Господарського суду Львівської області.  «Захист права власності у світлі статті 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини» – це тема тренінгу, який провели суддя Львівського окружного адміністративного суду Роксолана Качур, суддя Господарського суду Львівської області Тарас Рим та суддя Вищого адміністративного суду Любов  Гончар. Судді-учасники виконали завдання на основі модельних справ та отримали ґрунтовні висновки та оцінки суддів-тренерів.

     Інший навчальний курс стосувався практики Європейського суду з прав людини щодо зв’язку довкілля та людини, який провів суддя Господарського суду Львівської області Тарас Фартушок.

    Програма тренінгу була доволі насиченою, але учасники підготовки висловили позитивні враження від спілкування з суддями-практиками та експертами.