flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось опитування громадян!

07 червня 2017, 12:20

       Впродовж 26 травня – 02 червня 2017 року в господарському суді Львівської області проводилось анкетування відвідувачів суду. Завданням опитування було з’ясування побажань та пропозицій учасників судового процесу щодо удосконалення роботи судової установи, умов перебування в приміщенні господарського суду, доступності інформації та якості роботи, тощо. Опитування носило анонімний характер.

       З результатами опитування можна ознайомитись нижче.

 

 

 

 

    1. Зручність умов перебування громадян в приміщенні господарського суду Львівської області (доступ до приміщення суду людей з обмеженими можливостями, достатність та зручність місць для очікування, оформлення документів, ознайомлення з матеріалами справи та підготовки до судового засідання; чистота та придатність приміщень суду; можливість користування вбиральнями тощо).

                                                          

    2. Повнота, якість та доступність інформації для відвідувачів господарського суду Львівської області (наявність інформаційних стендів, зразків документів, порядку сплати судового збору; зрозумілість інформації щодо місця та часу проведення судових засідань).

 

 

    3. Інформативність і зручність офіційної веб-сторінки господарського суду Львівської області в мережі Інтернет.

 

    4. Ефективність організації роботи господарського суду Львівської області (дотримання строків та процедур розгляду справ; вчасність отримання повідомлень про розгляд справ; обґрунтованість затримки/перенесення судових слухань тощо).

 

    5. Чи можете Ви сказати, що господарський суд Львівської області при розгляді Вашої  справи є/був незалежним та неупередженим?

 

    6. Чи можете Ви сказати, що судді господарського суду Львівської області ставляться до відвідувачів суду (сторін по справі) коректно та ввічливо?

 

    7. Чи можете Ви сказати, що працівники апарату господарського суду Львівської області ставляться до відвідувачів суду (сторін по справі) коректно та ввічливо?

 

    8. Ефективність виконання суддями своїх функціональних обов’язків (дотримання процедури ведення судового засідання, дотримання строків вирішення спору, своєчасність виготовлення процесуальних документів, тощо).

 

 

    9. Чи відомі Вам факти корупційних дій та хабарництва суддів та працівників апарату господарського суду Львівської області?

 

    10. Чи довіряєте Ви господарському суду Львівської області при розгляді Вашої справи?

    11. Чи довіряєте Ви господарським судам України?

    12. Оцініть, будь ласка, ефективність процесу впровадження судової реформи в Україні?

 

    13. На Вашу думку, судова реформа в Україні покращить якість судочинства?