flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В приміщенні Господарського суду Львівської області відбулася презентація електронного ресурсу Центрального державного історичного архіву України, м. Львова на базі Міжархівного пошукового порталу

09 січня 2024, 11:41
5 січня 2024 року в приміщенні Господарського суду Львівської області відбулася презентація електронного ресурсу Центрального державного історичного архіву України, м. Львова на базі Міжархівного пошукового порталу.
В межах презентації виступили:
Анатолій Хромов – Голова Державної архівної служби України,
Олеся Стефаник – директор Центрального державного історичного архіву України, м. Львова,
Кирило Віслобоков – директор ПП «Архівні інформаційні системи».
Захід відбувся за участі Максима Козицького та керівників наукових інституцій Львова.
"Оцифрування історичних документів - вимога часу, а в умовах війни ще й надважлива складова збереження нашого національного спадку, нашої історії та національної пам'яті" - зазначила на своїй сторінці у Фейсбук Наталя Тихолоз.
Участь у заході взяв голова суду Василь Артимович та начальник відділу інформаційних технологій та захисту інформації Роман Антоняк.
Після завершення презентації голова суду Василь Артимович провів екскурсію для гостей. Під час огляду будівлі суду учасники заходу дізнались про впровадження новітніх технологій в роботі суду, волонтерську діяльність та виклики перед судовою системою в умовах війни.