flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду завітали учні

07 червня 2023, 15:57

Сьогодні до Господарського суду Львівської області завітали школярі 4 класу ліцею №37 Львівської міської ради. Начальник відділу правового та організаційного забезпечення роботи суду Юрій Савченко ознайомив юних гостей із діяльністю суду, інноваціями та технологіями у системі судочинства. Разом з учнями пройшов екскурсію будівлею, розповівши про відділи та не оминувши увагою зали судових засідань.
Згодом, суддя-спікер Ірина Козак приєдналася до зустрічі зі школярами. Вона розповіла про свій шлях до суддівської мантії, початкові кроки у цій професії, подолання труднощів, про гордість та відповідальність цієї високої посади. У цікавій для дітей формі пояснила свої повноваження як судді-спікера, роз’яснила важливість такої місії, адже вона дає можливість висвітлювати діяльність суду, бути суду доступним і прозорим для суспільства, що є наразі одним із принципів судової влади.
Учні із цікавістю слухали інформацію та активно задавали запитання.
Колектив Господарського суду Львівської області завжди радо приймає студентську та учнівську молодь, якій цікава діяльність нашого суду, та готовий до діалогу задля покращення доступу до правосуддя.