flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив суду привітав Тараса Фартушка з нагоди виходу у відставку

05 травня 2023, 14:43

5 травня в Господарському суді Львівської області відбулися урочисті збори суддів з нагоди виходу у відставку судді Тараса Фартушка.

       Голова Західного апеляційного господарського суду Борис Плотніцький та голова Господарського суду Львівської області Василь Артимович від імені всього суддівського корпусу привітали Фартушка Тараса Богдановича із виходом у відставку, а також вручили вітальний адрес.

     «Ваша впевненість, обізнаність і порядність викликають захоплення та щиру повагу, є ознакою високого авторитету суддів, юристів й непересічних особистостей. При цьому з Вами завжди залишаються невичерпна доброта і мудрість» - йшлося у вітальному адресі.

     «Своєю повсякденною наполегливою працею, мудрістю, принциповістю, відкритістю та  людяністю Ви заслужили шану та повагу трудового колективу суду та громадськості, будучи взірцем професійності та відданості справі захисту прав і свобод людини» - зазначив у своєму вітальному слові голова Західного апеляційного господарського суду Борис Плотніцький.

    Тарас Фартушок подякував колективу за теплі привітання, високу оцінку його професійної діяльності та побажав колегам невичерпних сил та життєвої наснаги у нелегкій щоденній праці в ім’я справедливості, законності та Перемоги!

        Довідково:

У 2004 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого.

 

З серпня 2004 року до червня 2009 року  - помічник прокурора Личаківського району м. Львова, помічник Львівського міжрайонного природоохоронного прокурора.

 

У 2009 році Указом Президента України призначений суддею  Господарського суду Львівської області.

 

У 2017 році захистив у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка дисертацію та здобув науковий ступінь кандидата юридичних наук.

 

Є викладачем Інституту права, психології та іноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» та Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України.