flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 914/561/21

10 квітня 2023, 14:57

Ухвалою Господарського суду Львівської області від 04.04.2023р. у справі №914/561/21за позовом Косика Олега Осиповича до Дуриша Михайла Степановича, Лопушанської Іванни Миколаївни, Дуриш Людмили Юліанівни та Виробничо-торгівельного приватного підприємства «Дімекс» за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні Відповідачів: Товариства з обмеженою відповідальністю «Лабораторія здоров’я і краси»про визнання недійсним Рішення Загальних зборів Учасниківсудом постановлено відкласти підготовче судове засідання на 20.04.2023р. о 10:00год.; явка повноважних представників Учасників справи в судове засідання не визнається обов’язковою; повідомити Учасників справи про дату, час та місце проведення судового засідання, розмістивши відповідну інформацію на сайті судової влади України.

З врахуванням наведеного суд в порядку ч.10 ст.176 ГПК України повідомляє Косика Олега Осиповича, Дуриша Михайла Степановича, Лопушанську Іванну Миколаївну, Дуриш Людмилу Юліанівну, Виробничо-торгівельне приватне підприємство «Дімекс» таТовариство з обмеженою відповідальністю «Лабораторія здоров’я і краси»про те, що підготовче судове засідання відкладено на 04.04.2023р. о 10:00год.; явка повноважних представників Учасників справи в судове засідання не визнається судом обов’язковою.

Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Львівської області за адресою: м.Львів, вул.Личаківська, 128. Інформація про номер зали судового засідання буде розміщена на дошці оголошень суду.

 

Веб-адреса Єдиного державного реєстру судових рішень, розміщена на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://reyestr.court.gov.ua/ 

 

 

Суддя                                                                                                                       Т.Б.Фартушок