flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 914/387/22

08 червня 2022, 09:41

Ухвалою суду від 07.06.2022 у справі № 914/387/22 за позовом Українсько-польського спільного підприємства у формі Товариства з обмеженою відповідальністю «ІНВАР» до відповідача 1: Товариства з обмеженою відповідальністю «Моноліт-Галичина Ейс Ван», відповідача 2: Товариства з обмеженою відповідальністю «Акумулятор Торг Груп», відповідача 3: Товариства з обмеженою відповідальністю «Італекс УА», відповідача 4: Товариства з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційне спільне Українсько-Польське Товариство з іноземними інвестиціями «Леон» ЛТД у формі Товариства з обмеженою відповідальністю, відповідача 5: Спільного підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю Українсько-Німецьке «Леополіс-Біомарк» та до відповідача 6: Приватного підприємства «Наша справа плюс», за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Управління державної реєстрації Юридичного департаменту Львівської міської ради про усунення перешкод у здійснення права користування майном шляхом скасування реєстраційних дій, а саме: записів у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо місця знаходження відповідачів, оголошено перерву у судовому засіданні з розгляду справи по суті до 09.06.2022 о 14:00 год.

 

З урахуванням наведеного, суд викликає відповідачів 1 – 6:

  1. Товариство з обмеженою відповідальністю «Моноліт-Галичина Ейс Ван»,
  2. Товариство з обмеженою відповідальністю «Акумулятор Торг Груп»,
  3. Товариства з обмеженою відповідальністю «Італекс УА»,
  4. Товариство з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційне спільне Українсько-Польське Товариство з іноземними інвестиціями «Леон» ЛТД у формі Товариства з обмеженою відповідальністю,
  5. Спільне підприємство Товариство з обмеженою відповідальністю Українсько-Німецьке «Леополіс-Біомарк»,
  6. Приватне підприємство «Наша справа плюс»

 

у призначене на 09.06.2022 о 14:00 год. судове засідання з розгляду справи по суті, яке відбудеться у приміщенні Господарського суду Львівської області за адресою: 79014,                      м. Львів, вул. Личаківська, буд. 128 (2 поверх).

 

 

Суддя                                                                                                        Трускавецький В. П.