flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-анонс щодо розгляду справи

06 березня 2019, 14:47

     22 березня 2019 року о 10.00 в залі, зазначеному в списку справ призначених до розгляду на  22. 03. 2019 року в Господарському суді Львівської області (м. Львів, вул. Личаківська, 128) відбудеться розгляд справи за позовом заступника військового прокурора Львівського гарнізону в інтересах держави в особі Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації та Концерну радіомовлення радіозв’язку та телебачення  до Мурованської сільської ради об’єднаної територіальної громади Пустомитівського району Львівської області та Пустомитівської районної державної адміністрації Львівської області.

Розгляд цієї справи стосується визнання за державою в особі Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України права користування земельною ділянкою площею 58,48 га, що розташована в с. Муроване Пустомитівського району Львівської області

Присутність представників медіа під час розгляду справи можлива без попередньої акредитації. У випадку проведення в залі судових засідань фото- і кінозйомки, теле-, відео-, звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури, а також прямої трансляції судового засідання на радіо/телебаченні пропонуємо заздалегідь подати клопотання.

Для належної організації та забезпечення місцями представників ЗМІ просимо завчасно повідомити про бажання взяти участь у судовому засіданні прес-секретаря суду Наталію Шайду за тел. – (032)276-40-40.