flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-анонс щодо розгляду справи

01 грудня 2017, 15:17

           5 грудня 2017 року о 16.00 в залі, зазначеному в списку справ призначених до розгляду на  05. 12. 2017 року в Господарському суді Львівської області (м. Львів, вул. Личаківська, 128) відбудеться розгляд справи за позовом Городоцької міської ради Львівської області до Лапаївської сільської ради Пустомитівського району Львівської області та фізичної особи-підприємця Лаби Петра Івановича за участю 3-ої особи, приватного підприємства «Арніка».

Розгляд цієї справи стосується скасування державної реєстрації права власності на нерухоме майно, а саме: будівлі, загальною площею 186 м. кв. за адресою: Львівська обл., Городоцький р-н, м. Городок, вул. Перемишльська, 9В, збудовані без затвердженої проектної документації та без права на виконання будівельних робіт на підставі технічного паспорта.

Присутність представників засобів масової інформації під час розгляду справи можлива без попередньої акредитації. У випадку проведення в залі судових засідань фото- і кінозйомки, теле-, відео-, звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури, а також  прямої трансляції судового засідання на радіо/телебаченні пропонуємо заздалегідь подати клопотання.

Для належної організації та забезпечення місцями представників ЗМІ просимо завчасно повідомити про бажання взяти участь у судовому засіданні прес-секретаря суду Наталію Шайду за тел. – (032)276-40-40.