flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату суду підвищують кваліфікацію

21 вересня 2017, 17:34

19 – 20 вересня 2017 року Львівське регіональне відділення Національної школи суддів України провело семінар для підвищення рівня кваліфікації спеціалістів із забезпечення зв’язків з громадськістю (прес-секретарів) місцевих та апеляційних судів на тему: «Зв’язки з громадськістю в судах». Від Господарського суду Львівської області участь у семінарі взяв начальник відділу організаційного забезпечення суду та суддівського самоврядування Юрій Савченко.

        Вітальними словами семінар відкрила директор Львівського регіонального відділення Оксана Польна. Тренерами на семінарі були: суддя Господарського суду Львівської області Ірина Козак, прес-секретар того ж суду Наталія Шайда, суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпаття Тамаз Ревазович, фахівець-експерт з комунікацій Ольга Давид та психолог Ольга Уралова.

        Робота відбувалась у групах. Слухачам були представлені презентації, які супроводжувались влучними та цікавими коментарями, практичні вправи та короткі лекційні блоки. Варто зазначити, що здебільшого обов’язки прес-секретарів в судах покладено на інших працівників, які не мають відповідної журналістської освіти і тому в них виникає безліч питань, які потребують фахового роз’яснення. Саме даний навчальний захід ознайомив учасників і дав певні базові уявлення, які полегшать в майбутньому співпрацю з працівниками ЗМІ.

     За результатами участі в семінарі слухачі отримали сертифікат Національної школи суддів України.